SPONSOR - SUMO - Hemelektronik och Vitvaror - SPONSOR

Den Svenska Pyramiden kan existera tack vare sina sponsorer!
Vill du veta vilka andra som sponsrar Den Svenska Pyramiden?Hur blir man medlem?

Följ instruktionera i denna text för att bli medlem i Den Svenska Pyramiden! De är inga svåra saker som måste göras!

Det är inte svårt!
Först så läser du hur Den Svenska Pyramiden fungerar genom att klicka på "HUR FUNGERAR DET?" till vänster så att du vet vad du går med i.

Sedan väljer du den banner som du vill använda genom att klicka på "HUR LÄGGER MAN UT BANNERN" till vänster. Då visas de banner som har har att välja på. Klicka på den som du vill använda och en liten html-kod visas. Klistra in denna html-kod på din hemsida och uppdatera din sida på nätet.
(Du behöver inte hämta hem några bilder eller så. Dessa hämtas direkt från Den Svenska Pyramiden om du har lagt in html-koden korrekt.)

Sedan fyller du i uppgifterna nedan och skickar iväg dem till Den Svenska Pyramiden. (Vissa uppgifter är obligatoriska och andra är frivilliga!)

ANMÄLAN OM MEDLEMSKAP I DEN SVENSKA PYRAMIDEN
Ditt namn (Obligatorisk uppgift!)


Din emailadress (Obligatorisk uppgift!)


Hemsidans namn (Obligatorisk uppgift!)


Hemsidans adress (Obligatorisk uppgift! Inkl. http://)


I denna ruta kan du, om du vill, skriva en kort beskrivning om din hemsida. Denna beskrivning kommer att visas i en av medlemslistorna. (OBS! Endast 250 tecken tas med och html-taggar fungerar inte!)


Ditt lösenord (Max 30 tecken!) (Obligatorisk uppgift! Du måste ange det varje gång som du vill ändra någon av dina uppgifter. Skriv upp det! Om du inte anger ett önskat lösenord kommer du att bli tilldelad ett!)


Din födelsedag (ÅÅÅÅ-MM-DD) (Frivillig uppgift. Om du vill bli dränkt i gratulationsmail när du fyller år! Alla medlemmar kommer att bli informerade om din kommande födelsedag i informationsmailet som skickas ut en gång i månaden.)


ICQ-nummer (Frivillig uppgift. Om du vill att denna uppgift ska komma med på medlemslistan! Kommer att finnas med på medlemslistan.)


Ruta för övriga meddelanden till Den Svenska Pyramiden. Det är helt frivilligt om du vill skriva något i denna ruta, men har du några funderingar eller åsikter varför då inte lätta på hjärtat redan nu?
Du behöver endast skicka en gång!
Om du har fyllt i uppgifterna korrekt kommer du till en sida som bekräftar att din anmälan är på väg att behandlas. (En kopia av uppgifterna som du har skickat iväg skickas också till den emailadressen som du har angivit!)
Skulle du hamna på denna sidan igen så har du inte fyllt i uppgifterna korrekt! Tag då och fyll i dem enligt anvisningarna!

Efter senast 48 timmar får du ett svar som säger att du är medlem i Den Svenska Pyramiden (om du har uppfyllt alla kraven).
Skulle du skicka iväg mailet utan att ha fullföljt allt ovan riktigt så säger mailet vad som är fel och vägleder dig hur du fullföljer medlemsskapet.

Och naturligtvis kan du fråga vad du vill på adressen faq@densvenskapyramiden.nu. Om frågorna berör Den Svenska Pyramiden garanteras du svar inom 48 timmar. Berör inte frågorna Den Svenska Pyramiden garanteras inte svar. Men sannolikheten är stor ändå!

Om du vill bli medlem eller läsa vad Den Svenska Pyramiden är för något? Klicka "BLI MEDLEM"!

Om du redan är medlem? Klicka "MEDLEMSSERVICE"!

Prova hur Den Svenska Pyramiden fungerar!

Låt den svenska pyramiden ta dig till en ny spännande plats!
Stolt medlem i den svenska pyramiden! - Bli medlem du också!

Om du av någon anledning vill skriva ett mail till han som driver Den Svenska Pyramiden.

Har du utav någon anledning hamnar på denna sida utan att det står "Välkommen till Den Svenska Pyramiden" högst upp på sidan eller sitter du fast i någon ram/frame?
Klicka då här!


SPONSOR - RedElvis - Finn bästa pris - SPONSOR

Den Svenska Pyramiden kan existera tack vare sina sponsorer!
Vill du veta vilka andra som sponsrar Den Svenska Pyramiden?