SPONSOR - Sportal.se - Sport - SPONSOR

Den Svenska Pyramiden kan existera tack vare sina sponsorer!
Vill du veta vilka andra som sponsrar Den Svenska Pyramiden?Frågor och svar

Här kommer några av de vanligaste frågorna och svaren på dessa frågorna. Har du några frågor själv så kanske du kan finna svaret på just din fråga här. Annars så finner du ett "frågeformulär" längst ner på denna sida som du kan använda.

Måste jag vänta på din bekräftelse om att jag får vara med i Den Svenska Pyramiden innan jag lägger ut bannern?
Nej! Så gott som alla sidorna får vara med i Den Svenska Pyramiden. Endast om din sida är ett "olagligt" eller "stötande" innehåll får den inte vara med. De flesta av oss som gör hemsidor gör faktiskt sidor som inte är av liknande innehåll. Och de som gör "oönskade" sidor vet oftast själva med sig detta. Så du kan gått och väl lägga ut bannern redan nu. Skulle du mot all förmodan inte bli accepterad som medlem i Den Svenska Pyramiden kommer jag meddela detta och då kan du plocka bort bannern. Det brukar inte vara så jobbigt. Däremot kommer du att bli medlem snabbare om du redan från början lägger ut bannern. Du blir medlem (och börjar få flera besökare) så fort du har anmält dig och lagt ut bannern.

Måste jag lägga ut bannern på "startsidan" på min hemsida?
Nej det är inte ett måste. Bannern måste placeras på din "startsida", "huvudsida" eller någon sida som har med "ringar" eller "länkar" att göra. Ligger bannern på en sida som inte syns automatiskt för besökarna så måste den ligga på någon "naturlig" undersida. Det är alltså inte OK att lägga bannern på en undersida som heter "min spanienresa", för det är ju inte självklart att ringar eller liknande placeras under sidor som berör "resor". Däremot är det naturligtvis OK att placera bannern på flera olika sidor, tex olika undersidor, så länge minst en banner visas direkt till alla besökarna eller finns på någon naturlig undersida.

Får man ha flera sidor med i Den Svenska Pyramiden?
Naturligtvis får man ha det. Har du flera olika fristående hemsidor så får naturligtvis alla vara med. De kommer då att räknas som flera olika fristående "medlemmar". Alla de olika sidorna måste var för sig uppfylla alla krav för att vara med i Den Svenska Pyramiden. Dock kan du inte anmäla flera olika undersidor som olika medlemmar i pyramiden. Du kan alltså inte anmäla "huvudsidan" och sedan "länksidan" som två separata medlemmar. Har du flera olika hemsidor får de naturligtvis vara med även om de har länkar som leder till varandra, men de ska vara tydliga gränser vart ena sidan slutar och den andra börjar.

Jag tycker inte att någon av de befintliga bannerna passar på min hemsida. Får jag göra en egen?
Naturligtvis får du det. Men jag rekommenderar att du till en början använder någon av de som finns, så att du kan bli medlem. Annars får du vänta tills du har gjort klart din banner och den blivit godkänd innan du blir medlem. Och då kanske flera har kommit med som medlemmar innan dig. Om du vill göra en egen banner (eller varför inte komma på en helt ny lösning?) måste den vara tydlig så att den som ska klicka på den förstår vad som kommer att hända. Sedan ska det finnas en lämplig text (eller liknande) som eventuella nya medlemmar kan klicka på för att få information om Den Svenska Pyramiden. Din egna lösning måste innehålla två länkar. En länk som leder till själva slumpningen (länk : http://www.densvenskapyramiden.nu/pyramiden.asp) och en länk som leder till pyramidens hemsida (länk : http://www.densvenskapyramiden.nu/index.asp). Din lösning måste godkännas av mig först. Jag brukar vara ganska så generös med att godkänna egna lösningar så länge de fungerar bra. När du sedan är klar med din egen lösning får du om du vill "donera" den till de andra medlemmarna i Den Svenska Pyramiden. Det innebär att du låter andra medlemmar också använda din lösning. De som redan har gjort egna lösningar har kommenterat "att det är en ganska så kul känsla att se just sin egen lösning på andras hemsidor!"

Hur kommer man högre upp i Den Svenska Pyramiden?
Du kommer högre upp i Den Svenska Pyramiden när någon ovanför dig "hoppar av" eller "åker ur". Vissa väljer att hoppa av frivilligt, andra glömmer att svara på svarsmailet så att de åker ur. Sedan finns det en liten skara som har blivit "utköra" ur pyramiden. En annan ganska liten skara är folk som har anmält sig och sedan plockat bort bannern, dvs så att de inte längre uppfyller kraven för medlemsskap. När någon som befinner sig ovanför dig i pyramiden "faller bort" på något sätt åker du upp en plats. Och ligger du överst på just din våning så hoppar du upp till våningen ovanför. Skulle du hamna på någon medlemssida som ligger ovanför dig och du inte finner någon banner ska du naturligtvis rapportera detta till mig. Det vinner vi alla på. Jag får en mera fungerande pyramid. De övriga medlemmarna får flera besökare då alla ha bannern med på sin hemsida. Och du åker uppåt i pyramiden och får där med en större del av besökarna till din hemsida. Så alla tjänar på om du "skvaldrar".

Har du frågor som inte fanns med här? Skicka dem då till mig och du får ett svar inom 48 timmar!

Ditt namn (Jag ser denna uppgift som önskvärd då jag kan besvara frågan på ett mera personligt sätt.)


Din emailadress (Saknas denna uppgift skickas svaret till den avsändande emailadressen.)


Ditt M-nummer (Om du redan är medlem uppskattas detta nummer! Ditt M-nummer hittar du vid din hemsida på medlemslistan.)


Rutan där du kan skriva in din fråga :
Du behöver endast skicka en gång!

Prova hur Den Svenska Pyramiden fungerar!

Låt den svenska pyramiden ta dig till en ny spännande plats!
Stolt medlem i den svenska pyramiden! - Bli medlem du också!

Om du vill bli medlem eller läsa vad Den Svenska Pyramiden är för något? Klicka "BLI MEDLEM"!

Om du redan är medlem? Klicka "MEDLEMSSERVICE"!

Om du av någon anledning vill skriva ett mail till han som driver Den Svenska Pyramiden.

Har du utav någon anledning hamnar på denna sida utan att det står "Välkommen till Den Svenska Pyramiden" högst upp på sidan eller sitter du fast i någon ram/frame?
Klicka då här!SPONSOR - NetOnNet - Hemelektronik - SPONSOR

Den Svenska Pyramiden kan existera tack vare sina sponsorer!
Vill du veta vilka andra som sponsrar Den Svenska Pyramiden?