SPONSOR - kupong.se - Rabattkuponger - SPONSOR

Den Svenska Pyramiden kan existera tack vare sina sponsorer!
Vill du veta vilka andra som sponsrar Den Svenska Pyramiden?Historia

De senaste nyheterna står överst!

Inget svars mail kommer ut under juni, juli och augusti! 2002-06, 2002-07 och 2002-08
Det kommer inte skickas ut något svarsmail som ni måste svara på för att vara kvar i Den Svenska Pyramiden dessa månader! Detta utav den naturliga orsaken att många är på semester och därför inte kan svara på dessa mail! Nästa svarsmail som skickas ut kommer skickas ut 2002-09-01!

Problem med utskick av svarsmail med mera 2002-03
I slutet av februari 2002 uppdaterades den mailserver som Den Svenska Pyramiden använder för att skicka sina mail. I samband med detta förändrades spamskyddet som finns i servern. Detta har tyvärr inneburit att svarsmail, röstsedlar och informationsmail inte har kommit fram till alla. Merparten av dessa har helt enkelt blivit stoppade av spamskyddet. Vi jobbar på att försöka komma förbi detta.

Två nya banners att välja på! 2002-01-02
Det har tillkommit två nya banners att välja på bland de tidigare som fanns att välja på. Naturligvis finns de gamla också kvar! Under medlemsservice och byta banner hittar du dem!

Den Svenska Pyramiden har fått sin 1000:e medlem! 2002-01-01
Idag, precis på årets första dag, har Den Svenska Pyramiden fått sin 1000:e medlem. Dock är inte alla tusen medlemmar kvar som medlemmar i Den Svenska Pyramiden, men det är i alla fall en kul liten detalj! Den speciella medlemmen (M1000) blev Ray Arnoldson!

Pyramiderna Mystikens Tempel och Sophos Pyramid finns! De sover inte! 2001-11-04
Tyvärr hade dessa två pyramider lite problem med sitt webbhotell just när jag kollade av dem hur stora de var. Utan att veta bättre satta jag dem på "sovlistan" i senaste informationsmailet. Vill här med gå ut och påpeka att detta var fel! De lever och fordas som aldrig förr! Mystikens Tempel har 72 st medlemmar och Sophos Pyramid har 42 st medlemmar.

Den Svenska Pyramidens server virusdrabbad! 2001-11-01
Webbhotellet som driver servern där Den Svenska Pyramiden ligger på drabbades av virus under natten till den 1:a november. Detta resulterade i att Den Svenska Pyramiden har legat nere delar under dagen. Detta kan också ha påverkat mail som skickats till Den Svenska Pyramiden. (Saknar du bekäftelse så skicka mailet igen!) Viruset som var med i leken heter W32.Nimda.a. Följ länken för mera info samt om hur du kollar din dator och tar bort viruset!

Har lagt till ett nytt meddelandebord! 2001-09-27
Den gamla meddelandebordet har inte fungerat på ett tag. Detta beroende på att de som drev tjänsten lade ned det. (Inte bara vårt utan alla!) Så därför har jag nu startat ett nytt meddelandebord hos en tjänst som heter Delphi. Du hittar det via hemsidan för Den Svenska Pyramiden under medlemsservice/meddelandebordet

Höststädning! Ca 50 medlemmar är bortrensade! 2001-09-22
Nu har rensningen efter första svarsmailet efter sommaren blivit klar. Det resulterade i att ca 50 medlemmar blev raderade från Den Svenska Pyramiden. Några av dem har försvunnit helt, andra har valt att gå ur och ytterligare några har inte svarat på svarsmailet trots efter ett svarsmail och två påminnelser. Så nu är vi 554 medlemmar kvar!

Nu är vi 600 medlemmar! 2001-08-18
Nu har vi för första gången passerat 600 medlemmar! Troligen kommer vi under september månad "falla under" 600 medlemmar igen, då man får gissa att många medlemmar har försvunnit spårlöst under sommarmånaderna då man inte har behövt svara på något svarsmail.

Den Svenska Pyramiden är bemannad igen! 2001-08-12
Alla ansökningar, röstningar, mail med mera kommer att behandlas så snart som möjligt. Inget blir missat eller glömt, bara lite fördröjt.


Den Svenska Pyramiden är obemannad! 2001-08-04
Den Svenska Pyramiden är obemannad mellan den 5:e och 12:e augusti. Alla ansökningar, röstningar, mail med mera kommer att läggas på hög under denna period och behandlas så snart som möjligt efter den 12:e augusti.


Inget svarsmail kommer ut under augusti månad! 2001-08-01
Under sommaren kommer det inget så kallat "svarsmail" som ni måste svara på. Orsaken till detta är att många är bortresta under sommaren och därför inte kan svara. Nästa svarsmail kommer ut 1:a september 2001.


Inget svarsmail kommer ut under juli månad! 2001-07-01
Under sommaren kommer det inget så kallat "svarsmail" som ni måste svara på. Orsaken till detta är att många är bortresta under sommaren och därför inte kan svara. Nästa svarsmail kommer ut 1:a september 2001.


Mailproblem orsakad av tekniska problem! 2001-06-03
Tyvärr så drabbades vi av lite tekniska problem i samband med att informaionsmailet skulle skickas ut denna månad. Därför skickade vi ut det igen. Därför har några av er fått infomailet i två ex. Hoppas att ni kan stå ut med detta. Det var inte meningen! Skulle någon ändå inte fått något är det bara att kontakta oss så skickar vi ett separat till er.


Inget svarsmail kommer ut under juni månad! 2001-06-01
Under sommaren kommer det inget så kallat "svarsmail" som ni måste svara på. Orsaken till detta är att många är bortresta under sommaren och därför inte kan svara. Nästa svarsmail kommer ut 1:a september 2001.


Pyramiden är obemannad! 2001-05-24
Den Svenska Pyramiden kommer under helgen att vara obemannad. Pyramiden fungerar som vanligt, men inga mail, anmälningar, röster med mera kommer behandlas under helgen. 2001-05-27 (kvällen) blir pyramiden bemannad igen!


Alla har fått lösenord! 2001-01-07
De medlemmar som inte har valt lösenord har nu fått ett sig tilldelat. Mail har gått ut till alla de medlemmarna som fått ett tilldelat lösenord. Man kan naturligtvis ändra detta lösenord om man så önskar. På pyramidens hemsida klickar man på "medlemsservice" och sedan "ändra mina uppgifter". Där skriver man in sitt M-nummer, sitt gamla lösenord samt det nya som man önskar att använda.


Svenska Pyramiden har flyttat! 2000-11-27
Den Svenska Pyramiden har flyttat till en egen adress. Den nya adressen är http://www.densvenskapyramiden.nu! Alla medlemmar uppmanas att hämta ny HTML-kod för sina banners! Nya HTML-koden finns på pyramidens nya hemsida. Klicka sedan på "medlemsservice" och sedan "byt banner". Där finns alla de banners som förut fanns. Men med ny HTML-kod!


Byta HTML-koden för röstknapparna! 2000-11-18
De medlemmar som använder röstknappen för Den Svenska Pyramiden uppmanas att så snart som möjligt byta ut den mot den nya. Den nya HTML-koden finns att hämta under "Medlemsservice" och sedan "Bli månadens hemsida".


Alla medlemmar ska välja lösenord! 2000-11-01
Nu startar flytten av Den Svenska Pyramiden. Det första steget är att alla medlemmar som ännu inte har valt något lösenord uppmanas att välja ett. De som inte innan årets utgång själv har valt ett får ett tilldelat sig. Man byter lösenord genom att gå in på "Medlemsservice" och sedan "Ändra dina uppgifter".


500 medlemmar! 2000-05-10
Idag passerade vi 500 medlemmar. Jag tror att vi från och med nu kommer hålla oss över 500 medlemmar. Vi var i slutet av april en kortare period över 500 medlemmar, men det varade inte så länge då flera föll bort i slutet av april. Men nu ska vi hålla oss över 500!


Lösenord! - 3:e steget i en förändring! 2000-05-07
Då var nästa steg mot en perfekt pyramid taget. Du kan nu skydda dig med lösenord om du så önskar. Det är bara att gå in och ändra dina uppgifter och lägga till lösenord om du vill ha det. Det är frivilligt att använda lösenord.


Följ topplistorna! - 2:a steget i en förändring! 2000-03-30
Från och med idag kan ni följa hur det går i de olika röstningarna! Skillnad från förr är att nu visas hela listan, inte bara de tio bästa medlemmarna. Det finns detaljerade listor för alla månader och för varje år, och naturligtvis även den totala! Kolla under månadens hemsida och välj vilken lista du vill se. Listorna kommer uppdateras 1-2 gånger per dag om någon röstning har förekommit.


Den Svenska Pyramiden blev 2 år gammal! 2000-03-17
Nu har Den Svenska Pyramiden existerat i hela två år! Tiden går fort när man har roligt! Snart är vi väl uppe i tre också!


Beskriv din hemsida! - 1:a steget i en förändring! 2000-01-28
Idag är första steget i en pågående förändring i Den Svenska Pyramiden taget. Det första steget syns inte så mycket på ytan, utan syns i att alla medlemmarna nu också kan ge en beskrivning på sina hemsidor. De som tittar på medlemslistan har två olika medlemslistor att välja på, en utan (kort) och en med (lång) beskrivningar. Det första steget var att göra ett program som hanterar alla medlemmarnas uppgifter och automatiskt gör alla html-filer som berör medlemmarnas uppgifter. Nästa steg (det som kommer) är att göra så att kontakterna med medlemmarna blir effektivare.


400 medlemmar! 2000-01-02
Får se om vi håller oss över 400-strecket nu?


Resurskatalogen läggs ner! 1999-12-30
På grund av ett mycket stort ointresse så lägger jag nu ner den så kallade "Resurskatalogen". Skulle efterfrågan efter något sådant öka igen så plockar jag naturligtvis fram den igen!


Färre än 400 medlemmar! 1999-11-25
Denna dag raderades de medlemmar som inte hade svarat på månadsmailet, och tyvärr var det många som helt och hållet hade försvunnit! Antalet medlemmar sjönk till under 400 igen! Men vi är snart 400 igen!


Den Svenska Pyramiden avstängt hos Passagen! 1999-11-16
Denna svarta dag fick Passagen, som har hand om hemsidan för Den Svenska Pyramiden, för sig att stänga av hemsidan. Redan samma dag så mailade jag till dem och frågade varför, då de hade stängt av utan att förvarna mig. Den 19:e, alltså efter 3 dagar, fick jag reda på orsaken. Jag gjorde reklam för företag på hemsidan. Dock löste sig problemet redan samma dag, dvs den 19:e, och hemsidan öppnades igen!


400 medlemmar! 1999-11-10
Idag fick Den Svenska Pyramiden sin 400:ade medlem! 3 månader och 3 dagar kräves för att få de senaste 100 medlemmarna! Hinner vi bli 500 medlemmar innan årets slut?


Effektivare pyramid! 1999-09-09
Jag gjorde några mindre ändringar i hemsidan för Den Svenska Pyramiden. På grund av ett slarvigt fel från mig i början av Den Svenska Pyramidens historia var hemsidan onödigt långsam. Nu ska den vara något snabbare. Hemsidan för Den Svenska Pyramiden har blivit cirka 2% mindre till storleken och cirka 10% färre filer. Dessa två faktorer påverkar laddningen i hög grad!


Resurskatalogen finns nu! 1999-08-28
Jag har gjort klart Resurskatalogen. Dock har jag inte hunnit lägga in så många resurser där ännu. (Hela 0 stycken när detts skrivs!) Men det kommer att fyllas på hela tiden. Om ni vill kan ni anmäla er i en speciell infomaillista som ger er info om nya resurser som tillkommer. Kollar in Resurskatalogen för mera info!


Inte heller denna sökning fungerade! 1999-08-20
Då var det dax att plocka bort sökmöjligheten på hemsidan igen. Inte heller denna lösning fungerade tillfreställande. (Jag fortsätter att söka efter någon som fungerar tillfredställande!)


Månadens hemsida! 1999-08-12
Jag har lagt till två möjligheter att rösta fram månadens hemsida. Ena möjligheten finns redan nu. Andra möjligheten kommer i månadskiftet augusti/september 1999. Läs mera om detta under rubriken "Bli månadens hemsida" under medlemsservicen.


Nu kan du söka på hemsidan igen! 1999-08-10
Jag har nu hittat en söktjänst som verkar fungera (tror jag i alla fall!) som låter dig söka bland all information som finns på hemsidan för Den Svenska Pyramiden. Sökmöjligheten finns på samtliga sidorna på hemsidan för Den Svenska Pyramiden. (Se t.ex. längst ner på denna sida!)


Emailadress hos Den Svenska Pyramiden? 1999-08-10
Vill du ha en emailadress som via Den Svenska Pyramiden? Eller vill du ha möjligheten att erbjuda dina besökare en emailadress via din hemsida? Ta då en titt nästan längst ner på samtliga delsidor av hemsidan för Den Svenska Pyramiden. Naturligtvis är båda alternativen gratis! (Se t.ex. längst ner på denna sida!)


Tagit bort sökningen från hemsidan! 1999-08-05
Jag har provat att använda en söktjänst på hemsidan för Den Svenska Pyramiden. De angav att det skulle ta upp till någon vecka innan de hade indexerat sidorna ordentligt. Men nu efter någon månad fungerar det fortfarande inte ens i närheten av tillfredställande. Därför har jag idag helt enkelt plockat bort den. Hittar jag någon annan söktjänst som fungerar bättre kommer jag naturligtvis lägga till denna funktion igen.


Har haft problem med emailen! 1999-07-23
Så ni som har ansökt om medlemskap eller skickat något annat mail till mig mellan den 18:e juli och den 23 juli och inte fått något svar får skicka igen! (Vissa har haft turen och fått sina mail framsläppta!) SORRY! (Tekniken är underbar när den fungerar!)


Jag har klantat till det! 1999-07-22
I samband med att jag fixat till den nya adressen till Den Svenska Pyramiden blev det ett litet fel på sidorna som visar vilken html-kod som du ska använda. Men nu är detta fixat. Ni som har haft problem med att få html-koden för Den Svenska Pyramiden att fungera kan försöka igen! Nu SKA det fungera!


Ny adress! 1999-07-18
Jag har fixat så att Den Svenska Pyramiden har fått en enklare adress. Den nya adressen är http://www.densvenskapyramiden.com.


300 Medlemmar! 1999-07-07
Det behövdes endast 2 månader och en dag för att 100 nya medlemmar skulle ansluta sig, medlem 201 till medlem 300! Hur snart är vi då uppe i 400? Någon som vågar gissa?


REKORDMÅNAD (IGEN!) 1999-07-01
Juni månad året 1999 var en riktig rekord månad. (Den också!) Aldrig förr har så många nya medlemmar tillkommit under så kort tid. Och naturligtvis blev det då också rekord när det gäller antalet besökare som kom via Den Svenska Pyramiden! Denna månad var det inte mindre än mer än 400 nya besökare per vecka som alla medlemmarna delade på!


REKORDMÅNAD! 1999-06-01
Maj månad året 1999 var en riktig rekord månad. Aldrig förr har så många nya medlemmar tillkommit under så kort tid. Och naturligtvis blev det då också rekord när det gäller antalet besökare som kom via Den Svenska Pyramiden!


Sök inom Den Svenska Pyramiden! 1999-05-28
Har lagt till en möjlighet att söka inom hemsidan för Den Svenska Pyramiden. Funktionen är inlagd längst ner på varje delsida av hemsidan. (Se längst ner på tex denna sida för att prova.)


6 medlemmar! 1999-05-21
6 medlemmar valde att inte svara på svarsmailet. Dessa medlemmar har nu åkt ur pyramiden. Detta innebär att 45 andra medlemmar har åkt upp en våning i Den Svenska Pyramiden. Ett stort antal andra har förbättrat sina platser inom sina våningar. Den högsta medlemmen som valde att inte svara låg på mitten av våning 10.


Hela 200 medlemmar! 1999-05-06
Den Svenska Pyramiden har kommit upp i hela 200 medlemmar! De första 100 medlemmarna kom efter cirka 9 månader. De nästkommande 100 medlemmarna kom efter cirka 5 månader. Fortsätter det på detta vis passerar vi 300 innan 1999 är slut.


Ordentlig uppdatering! 1999-04-30
Hemsidan för Den Svenska Pyramiden fick sig en ordentlig uppdatering. Jag hoppas att sidan nu ska vara mera "lättanvänd".


Ettårskalas! 1999-03-17
Den Svenska Pyramiden firade ettårskalas! Antalet medlemmar kom denna månad upp i 171 stycken!


Ingen reklam! 1999-01-06
Den Svenska Pyramiden slutade visa reklam till de besökarna som kom via bannern. Detta på grund av att reklamen visades med ett så kallat Javascript. Och javascriptet fungerade inte ordentligt med Microsoft Internet Explorer.


Den uppochner vända pyramiden! 1999-01-04
Den Svenska Pyramiden fick en uppochner vänd variant av sig själv. Det var Camilla Stoltz som låg bakom detta. Hon ville visa sitt missnöje med Den Svenska Pyramiden på detta vis. Dock vill hon fortsätta var med i Den Svenska Pyramiden. Hon jämnställer pyramiden med pyramidspel. Jag håller dock inte riktigt med även fast det finns vissa likheter.


100 Medlemmar! 1998-december
Den Svenska Pyramiden har nu över 100 medlemmar. Och antalet fortsätter att växa! Den Svenska Pyramiden ger också sina medlemmar över 300 nya besökare varje vecka denna månad.


Reklam i pyramiden! 1998-12-20
Den Svenska Pyramiden började visa reklam till alla besökare som klickade på bannern. Tanken är att överskottet ska delas ut till medlemmarna.


Eget "meddelandebord"! 1998-november
Den Svenska Pyramiden fick ett eget meddelandebord (ledsen för den raka översättningen). Den Svenska Pyramiden gav också sina medlemmar över 100 nya besökare per vecka för första gången.


Egen "maillista"! 1998-augusti
Den Svenska Pyramiden fick en egen maillista. Den är öppen att använda av alla, medlemmar eller inte. Den Svenska Pyramiden började även föra lite statistik över hur många besökare som kommer via Den Svenska Pyramiden. Under augusti månad vad det över 10 besökare per dag som fördelades till medlemmarna.


Egen "gästbok" och egen "chat"! 1998-maj
Den Svenska Pyramiden fick en egen gästbok och en egen chat.


Nu finns Den Svenska Pyramiden! 1998-03-17
Den Svenska Pyramiden startades! Vad finns det mera att berätta?

Prova hur Den Svenska Pyramiden fungerar!

Låt den svenska pyramiden ta dig till en ny spännande plats!
Stolt medlem i den svenska pyramiden! - Bli medlem du också!

Om du vill bli medlem eller läsa vad Den Svenska Pyramiden är för något? Klicka "BLI MEDLEM"!

Om du redan är medlem? Klicka "MEDLEMSSERVICE"!

Om du vill utnyttja olika resureser som finns på Internet? Klicka "RESURSKATALOG"!

Om du av någon anledning vill skriva ett mail till han som driver Den Svenska Pyramiden.

Har du utav någon anledning hamnar på denna sida utan att det står "Välkommen till Den Svenska Pyramiden" högst upp på sidan eller sitter du fast i någon ram/frame?
Klicka då här!SPONSOR - iBazar - Köp och Sälj - SPONSOR

Den Svenska Pyramiden kan existera tack vare sina sponsorer!
Vill du veta vilka andra som sponsrar Den Svenska Pyramiden?